NOOZ
 
Samen uniek ontspannen?
Stuur al je zintuigen op reis
Met ervaringen MADE BY NOOZ
Altijd samen en geheel privé
Van 2 uur tot enkele dagen.

NOOZ is het antwoord naar de vraag voor echte ontspanning en is door zowel UNIZO als Enterprize erkend als trendsetter in de sector.
Het nieuwe saunaconcept werd ook reeds genomineerd tot beste sauna.

De ervarigen omvatten:
NOOZsleepexperience - zalig wegdromen met alle zintuigen in je privé slaapcocon en/of glazen design paviljoen.

NOOZpanoramicbrunchsummum – het summum van een koninklijk panoramisch ontbijt.

NOOZduobubbles - ronddobberen in puur genot ... iets voor jou?

NOOZmysticwater - huur ons bos om al je zintuigen te verwennen.

NOOZforestgourmet-de ultieme gourmet ervaring, geheel privé midden in het bos.

NOOZduomassagelounge - een onvergetelijke reis met z’n tweetjes, geheel privé en met alle zintuigen

NOOZdarkeye - Een intense reis op de golven van geur en muziek

NOOZduomassagesummum - het toppunt van samen ontspannen.

NOOZprivatedinner- jouw ultiem privé candlelight diner.

NOOZprivatecinema - jouw eigen privé bioscoop wordt realiteit.

NOOZoutdoorsaunalounge – het summum voor al je zintuigen in een oase van groen

NOOZ Duo Quatre- Mains massage – samen genieten van 4 handen en klank&licht

NOOZlight&sound – een mysterieuze ontspanningsreis van klank&licht

NOOZlearntogether - leer elkaars favoriete plekjes masseren (NIEUW!!)

Diensten

Privesauna ,  Relaxruimte ,  Dompelbad ,  Whirlpool ,  Tuin/Terras


Meer foto's

Klik op één van de foto's voor een diavoorstelling.


4.613636363636363 22
22 beoordelingen

U moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven

10
willemsnatasja82 - 2 dagen geleden , beernem
Fantastische en unieke ervaring! Zeker een aanrader, heerlijke massage bedankt Wendy en Kelly hiervoor , hele vriendelijke mensen, proper, uniek, vooral heel erg NOOZ... Zeker iets om aan te raden is de tipanjaky vis en vlees om in de avond te doen en vooral als het koud is buiten! Ook fijn dat je de tube zelf warm mort houden, in bos dan eten is onvergetelijk uniek met zo een 3 graden zonder dat je koud krijgt. We konden het eerst niet geloven maar toch is het waar. Flesje rose dat werd aangeraden ook heel lekker bij zowel de vis als het vlees. Fijne verrassingen. Heerlijk ontbijt. Lekker omeletten gekregen met amandel en honing, Mooie en propere kamer. Je hebt even het gevoel bij Nooz dat je van de buitenwereld bent afgesloten en je er enkel voor elkaar bent en dat is de bedoeling ook als je naar daar gaat, dus de opzet van team Nooz is meer dan geslaagd! Als koppel iets leuk om te doen, vrienden .. Bedankt aan het hele team Nooz! Jullie zien ons zeker nog terug! Nico en Natasja
9
Gitta - 5 maanden geleden , Bornem
Even verstand op nul en genieten maar! Lekker ontspannen met een leuke waterervaring en een glas bubbels in een rustgevend groen kader. Wat heeft een mens nog meer nodig? Super vriendelijk onthaal en lekker eten; Voor herhaling vatbaar!
9
annjj - 9 maanden geleden , grobbendonk
Heerlijk tijdloos genieten in een prachtige locatie. Nooz is werkelijk een uniek concept met een grote meerwaarde die hem soms in de kleine dingen zit maar dit maakt het net zo speciaal. Een aanrader!
10
ChristelleFokke - 1 jaar geleden , Malle
Wij hebben een magische avond beleefd. Wij zijn zo ontzettend relaxed en ontspannen naar huis gegaan. Alles was tot in de details hoe ik het mij had ingebeeld. Mijn uiterste dank en respect voor de twee dames die ervoor hebben gezorgd dat wij een unieke ervaring konden meemaken. Ik zou het aan iedereen aanraden!
10
ValeskaC - 1 jaar geleden , Aartselaar
Genieten met de Grote G!! Wij vonden het echt wel ongelooflijk zalig!! Puur genieten voor meer dan 27 uur! Echt top! Weg uit de dagelijkse drukte, weg van alles- het is jullie gelukt!! Genieten met de Grote G en van de tijd voor elkaar! Wij hebben echt meer dan Genoten van alles - jullie verwennerij is onbeschrijflijk zalig!!! Wat we te vieren hadden is meer dan een prachtige ervaring geweest, voor mij was dit de afsluiter van een feest jaar voor mijn 40ste - Roel zijn verjaardag & onze 6de huwelijksverjaardag! Ongelooflijk bedankt! Groetjes aan het ganse team!
10
HermanMiddelheim - 2 jaren geleden , Antwerpen
Vorige week voor de derde keer bij Nooz geweest ... andermaal een super-ervaring. Zoals steeds een hartelijke ontvangst, perfecte service, lekker eten enz. Ditmaal gekozen voor de Forest Lodge, een absolute aanrader! Wat en ervaring: een supermodern verblijf met alle mogelijke comfort (én technische snufjes) temidden van de Kempische bossen. Bedankt, Nooz!
9
Vero1982 - 3 jaren geleden , Aartselaar
Nooz was … Het valt moeilijk te omschrijven hoe fantastisch het eigenlijk was. Zelfs al zouden we alle superlatieven gebruiken , dan nog zou het Nooz niet helemaal eer aan doen. Een fantastische ervaring. Ons zien ze daar heel gauw weer !
10
LauraE - 3 jaren geleden , Grobbendonk
Al een paar keer bij nooz geweest. Wat een onvergetelijk weekend! Wij hebben heerlijk genoten van deze ervaring. Het was ontspannend, tijdloos en bovenal helemaal privé. Enkel wij tweetjes. Zalig! De sauna was boven onze verwachtingen, helemaal in glas! Wauw, die kleureneffects! Prijs/kwaliteit was het zeker correct. Wij kijken al uit naar de volgende keer!
10
Carmen76 - 4 jaren geleden , Lithoijen
in een oase van rust, natuur & privacy volledig relaxen en tot rust komen. De 1ste keer kozen wij voor 1 nacht, dit keer voor 2 nachten, het huwelijks arrangement, echt een aanrader, na alle stress & spanning die de voorbereidingen van een huwelijk met zich mee brengt in de directe dagen daarna alles van je af laten glijden en volledig uitgerust terug weer aan het normale leven beginnen.
2
seandillen - 4 jaren geleden , hoboken
veel grote woorden voor bedroevend weinig inhoud bij NOOZ!! wij waren echt teleurgesteld. Op hun site gebruiken ze bvb een halve pagina om de Nooz darkeye aan te prijzen , blijkt gewoon een doekje over je ogen te zijn!!! misschien wat minder tijd spenderen aan jezelf de hemel in prijzen en wat meer aan ECHTE service en kwaliteit.
10
martine2 - 4 jaren geleden , gent
Magische massage! Mystic Water en brunch in het bos met de eerste zonnestralen en het tsjilpen van de vogeltjes. Lekker ontspannen en genieten!
10
Bloempie - 4 jaren geleden , Lembeke
We blikken met een zeer voldaan gevoel terug op een heerlijk weekend, eerst in Sea Nooz te Nieuwpoort en daarna bij Nooz in Grobbendonk. Het was pure verwennerij, alles steeg ver boven onze verwachtingen uit. Heel romantisch en geslaagd. Een ervaring om nooit meer te vergeten!
10
evana - 4 jaren geleden , Kortrijk
We hadden verwachtingen, maar die zijn volledig overtroffen! Mensen om ons heen waren prima, massage zal hedenavond al gemist worden als we weer thuis zijn!! Zo ontspannend, echt heerlijk.. En toen het bos in, mystic and magic water noemen ze dat hier. Well, magic it is!! Je waant jezelf op een andere planeet. Voor alle twijfelaars, gewoon doen!! Dank voor de ontspanning en goede zorgen..
10
evana - 4 jaren geleden , Kortrijk
We hadden verwachtingen, maar die zijn volledig overtroffen! Mensen om ons heen waren prima, massage zal hedenavond al gemist worden als we weer thuis zijn!! Zo ontspannend, echt heerlijk.. En toen het bos in, mystic and magic water noemen ze dat hier. Well, magic it is!! Je waant jezelf op een andere planeet. Voor alle twijfelaars, gewoon doen!! Dank voor de ontspanning en goede zorgen..
10
marietteenamir - 5 jaren geleden
Sauna was heerlijk. Paviljoen prachtig! Het zal een klus zijn voor toekomstige masseurs om deze nieuwe standaard te evenaren.
10
martinedumoulin - 5 jaren geleden
We zijn net terug van nooz. De mensen hieronder geven volledig onterecht negatieve feedback terwijl de fout volledig bij hen zelf ligt !! Het is inderdaad helemaal fout naar nooz te komen zonder je een beetje voor te bereiden door even te surfen op www.nooz.be. zodat je kan weten wat NOOZen wil zeggen. De reden is simpel : indien je dit niet doet dan verwacht je een privé sauna center terwijl NOOZ helemaal iets anders is en geheel uniek! Neem gewoon even de vergelijking met een restaurant : Indien ik de verwachting heb om vlug veel te eten van mosselen met friet en ik reserveer een gastronomisch restaurant dan zal ik ook niet tevreden zijn en het te duur vinden... nee toch ?? Hij zegt 30m2 te krijgen... wij hebben 6000 m2 puur natuur met oneindig zicht op privé bos gekregen!! Zo'n ruimtelijk gevoel en toch geheel privé... waar kan je deze luxe vinden ? Meer nog: ik heb nog nergens de tijdloze luxe kunnen vinden. We hebben inderdaad ook op voorhand afgerekend omdat we dan zo lang konden blijven als we zelf willen!! Meer dan 5 uur hebben we genoten en nog waren we zo onder de indruk van de prachtige natuur, de overweldigende sfeer en klank kwaliteit.. allemaal vanuit je sauna ! Wat is er niet zaliger dan afkoelen of een warme regendouche buiten ?? Wij hebben de sauna ervaring gecombineerd met de mysticwater ervaring buiten.. Dit is werkelijk uniek ! Je krijgt je eigen privé bos waarin je zalig kan genieten in een heet bad... ik was zelf blij met het regenweer :-) Hij schrijft ook dat hij meer volk verwacht.. Dan ga je toch naar een publieke sauna ? Gewoon helemaal privé zonder andere mensen dit is ook waarom wij NOOZ zo zalig vinden !
4
TimeOutLimited - 5 jaren geleden , Herentals
Omdat we vrij snel een keuze moesten maken qua sauna en nooz een plek vrij had,voor Nooz gekozen...grote fout!
10
ej - 6 jaren geleden
zeg nooit 'privé sauna' tegen de nooz outdoorsauna ervaring ! Terecht een prijs gewonnen als 'beste sauna'. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Na 4 uur waren we nog steeds vol verwondering van wat we zagen, horen, ruikten, enz... Super !
10
dominiquedompi - 6 jaren geleden
We wilden jullie graag nog even bedanken voor de reis van gisteren. Mijn vrouw en ik hadden eigenlijk geen idee wat te verwachten, en durfden de verwachtingen niet te hoog te stellen om een teleurstelling te vermijden .. maar wat een ervaring. Pure verwennerij, in alle discretie en met de nodige passie en vaardigheid. We hebben nog heel de dag nagenoten en moeten toegeven dat we allebei nadien een beetje een blues gevoel overhielden, het gevoel terug thuis te zijn na een heerlijke vakantie .. nostalgisch nagenietend van de reis, teleurgesteld dat het voorbij is .. en dat allemaal na amper 4 uur!! Je kan geloven dat we nu al uitkijken naar een overnachting. Wij zijn inderdaad een koppel dat elkaar nog zeer graag ziet. Romantiek, aandacht en warmte zijn voor ons zeer belangrijk. Niet altijd even makkelijk, maar zo doenbaar als je het een plaats in je relatie weet te geven. We zijn gisterenavond met de kinderen nog een Italiaantje gaan snoepen en hebben ons dagverhaal gedaan .. Babette (7) was vooral opgelucht dat er een badhanddoek werd gebruikt :) Het was in elk geval een huwelijksverjaardag die bijblijft voor het leven. Oprechte dank om die ervaring mee vorm te geven. Zeker tot gauw
10
paulpeeters - 6 jaren geleden
Van verbazing in verwondering getuimeld. Ontvangst per jeep, goddelijke massage, heerlijk luieren en als apotheose mystic water en gourmet. Subliem! Verbluffende home cinema alvorens weg te dromen in perfect bed. Wat is nooz? Dit allemaal en nog veel meer. Iedereen zou dit minstens als eenjarig ritueel moeten inplannen. Hartelijk bedankt aan allen, zou mei dan toch uiteindelijk een topmaand worden?
10
katrienenfhilippe - 6 jaren geleden
Whaw! Wat jullie hier hebben verwezenlijkt laat bij ons een diepe indruk na . Onze belevenissen in dit té korte verblijf zullen goed kunnen concureren met de machtige reisverhalen van onze kinderen op hun verre reizen . Misschien moeten we ze ook eerns naar hier laten komen !?
10
etienneenjose - 7 jaren geleden
NOOZteam, hartelijk dank voor deze prachtige ervarig. We weten wat van sauna's maar dit hebben we nog nooit meegemaakt. Je maken werkelijk de belofte waar om van een sauna een ware beleving voor alle zintuigen te creëren. Proficiat!  Fanclub  sluiten


  sluiten

  NOOZ


  Alleen op afspraak.

  Geen opmerkingen.
  Ga verder naar injebuurt.be