Hoe registreer ik mijn bedrijf?

U kan gratis een beperkte inlassing maken op injebuurt.be als volgt:
  1. Creƫer een injebuurt.be account
    Indien u nog geen account hebt, gelieve de instructies te volgen op deze pagina

2. Log in op injebuurt.be met uw e-mail adres en gekozen paswoord.

3. Klik op Mijn Bedrijven

4. Klik op Nieuw Bedrijf Aanmaken

5. Selecteer de gepaste rubriek waaronder u uw bedrijf wenst te plaatsen en klik op Volgende

6. Vul uw bedrijfsgegevens in en klik op Wijzigingen Opslaan

7. Vervolgens kunt u uw inlassing nog verder detailleren.

1. Wijzigen Bedrijfsgegevens: wijzigen van adres, diensten, openingsuren
    2. Wijzigen Beschrijving: wijzigen van een algemene beschrijving van uw bedrijf in verschillende talen
    3. Wijzigen Foto's: Met een gratis inlassing kunt u maximaal 3 foto's uploaden
    4. Wijzigen Instellingen: U kan aangeven welke gegevens publiek zijn en of u al dan niet op de hoogte wenst gehouden te worden van nieuwe fans of nieuwe beoordelingen

Klik op Klaar wanneer u klaar bent met uw wijzigingen.

8. Wij krijgen vervolgens bericht van uw aanvraag tot registratie en zullen uw inlassing al dan niet opnemen op de site. U krijgt hier e-mailsgewijs bericht van!

9. Achteraf kunt u nog steeds alle gegevens wijzigen door te klikken op Wijzigen.

Na goedkeuring van uw inlassing kan u uw bezoekersaantallen opkrikken door te upgraden naar een Premium inlassing (kent geen beperkingen) of door uw bedrijf in de kijker te plaatsen.